Sunday, 15 April 2012

Ujian, Ujian! Arghh! (>_<)


 


Ujian demi ujian Syaqhirah  lalui! Ujian apa? Ujian kat sekolah bukan dugaan hidup ok? Dah habis ujian sekolah yang satu, sekolah satu lagi yang ujian! Argghhh! Stresssnya! = . = 

Ujian sekolah yang satu lagi kena baca buku dan ulangkaji yang satu lagi kena baca dan menghafal! Aiyooo... Nak pengsan rasanya! Esok dah ujian...Baru je habis ujian hari Jumaat ada lagi ujian! Tolonggg! Tolonggg! Tolonggg! Saya nak pengsan ni, dibayangi ujian terus-menerus...
 
Syaqhirah sekarang tengah rehat kejap selepas menghafal...Nak tulis entri kat blog....Nanti Syaqhirah sambung balik menghafal! Kalau mama and abah tengok, mesti membebel! Tapi, untuk kebaikan Syaqhirah jugak! Kalau Syaqhirah tak menghafal, tak boleh lah nak menjawab ujian esok!
 
Syaqhirah kena dapat number 1 and 2 je! 3 tak boleh! Mama kata nombor kecewa sebab tu kira nombor akhir dalam 1 2 dan 3.... Tapi, abah tak kesah asalkan tak nombor 3 ke bawah! 
 
Syaqhirah dapat hadiah jugak kalau dapat 1 2 dan.... 3? 3 tak boleh mama Syaqhirah tak nak! Mudah-mudahan Syaqhirah dapat menjawab dengan mudah dan tenang ujian esok!  Oklah, nak sambung menghafal... Tata~   (`.`)
 
Ya ALLAH ya Tuhanku bantulah aku untuk menjawab ujian esok...Permudahkanlah aku untuk menjawab segala ujian...Berikanlah aku keputusan yang cemerlang Ya ALLAH dan gred A dalam setiap mata pelajaran... Amin!
 
 
Coretan Oleh,♥ Terima Kasih Sebab Sudi Membaca Entri Ni! Like Kalau Suka! ♥

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum,
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini
SATU pun jadi lah ! hehe

Copyright 2011-2012.All Right Reserved By Syaqhirah